Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Csongrádi Sporthorgász-Környezet és Természetvédõ Egyesület
Cím: 6640 Csongrád, Szent Háromság tér 5.Email: horgasz-csongrad@invitel.hu
Web: www.csongradisporthoras.gportal.huTelefon: (06-30)925-2584, (06-63)481-031
Gps: 46.7088917 , 20.1530313

Bemutatkozás

A Tisza város alatti szakasza kövezéssel van borítva, amely nagyon jó haltartó. Jelentõs a keszegzsákmány, süllõ, csuka és a ponty. A város feletti szakaszon, az Öregszõlõk alatt kecsegét is ad a folyó. A Körös torkolatánál süllõre, harcsára, balínra van esély.
Serház-zugi Holt-Tisza
Serház-zugi Holt-Tisza több mint négy kilométer hosszan terül el a város határától a szentesi Tisza hídig. Partját nádas szegélyezi horgászhelyekkel, nyiladékokkal kialakítva. A vízkezelés magánkézben van, a tulajdonos intenzív telepítéssel elégíti ki a horgászok „vadászösztöneit”. A horgászok kedvelt hala itt a ponty, de jelentõs számban zsákmányolnak csukát, süllõt, kárászt, keszegfélét. Néha a horogra akad egy-egy termetes busa is.
Egyesületi vizek
Aranyszigeti Holt-Tisza
A közel 30 hektáros vízterületet fák, bokros csalitosok veszik körül. A víz szélén, mindenütt parti nádfal, horgászhelyeknek alkalmas nyiladékokkal. Bent a mederben, imitt amott lengõ nád és sás szigetek. Az Aranyszigeti víznek van valami romantikus, de vad szépsége. Szépen ívik, és jól érzi magát a vízben a ponty, a süllõ a csuka a compó. Termetes ezüstkárászokat lehet fogni, de megtalálható benne a sárga kárász is.
György-víz
A György-víz gyönyörûen rendezett partoldallal rendelkezik, teljes hosszában betonozott út kíséri. A vízpart teljesen egyenes, átlátható, versenyek rendezésére tökéletesen alkalmas. Az egyesület több házi, megyei, sõt országos versenyt is megrendezett már itt. Intenzíven telepített vízterület. Mindenféle hal jól el van itt, a harcsától a pontyig, a csukától a compóig.
Az egyesület horgásztanyáján szálláslehetõséget találnak, akár faházban vagy sátorban az idelátogató vendéghorgászok.
Az egyesület vízterületein lehetõség van a partról és a csónakból történõ horgászatra is. Csónakbérlés is lehetséges, elõzetes megbeszélés útján.
Az éjszakai horgászatra hétvégeken van lehetõség, szombat 00-órától, vasárnap 24-óráig.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink